Inici | Ferran Garreta | Catàleg | Contacte
 

Notes legals

Informació general


En compliment de la llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic:


Titular de la pàgina web: Ferran Garreta


Adreça de correu electrònic de contacte: info@ferrangarreta.com

www.ferrangarreta.com és l'adreça web de Ferran Garreta mitjançant la qual ofereix als usuaris d'internet informació sobre l'empresa i els serveis que ofereix.

Tel. 616774441


Propietat intel·lectual


© Copyright 2008 Ferran Garreta, tots els drets d'explotació estan reservats.

Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d'aquesta pàgina web són propietat de Ferran Garreta

Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Així com tampoc s'autoritza:


•  Presentació d'una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany a Ferran Garreta per mitjà de “framing”.

•  La inserció d'una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de Ferran Garreta mitjançant “in line linking”.

•  L'extracció d'elements del lloc web causant perjudici a Ferran Garreta conforme les disposicions vigents.


Responsabilitat dels continguts i dels enllaços


Ferran Garreta no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d'aquesta web i es reserva el dret d'actualització i modificació de la informació sense previ avís.

Ferran Garreta no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. La única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l'accés a una informació que pot ser del seu interès.


Dades de caràcter personal: política de privacitat


Les dades que l'usuari faciliti voluntàriament a través d'aquesta pàgina web, seran objecte de tractament automatitzat i s'incorporaran a un fitxer propietat de Ferran Garreta a utilitzar les seves dades personals per funcions comercials, permetent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Les seves dades podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries.

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qualsevol usuari pot exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals facilitades, dirigint-se per escrit a:


Ferran Garreta

info@ferrangarreta.com


El sistema de navegació i el software necessaris pel funcionament d'aquest lloc web recull, en el curs normal per al seu exercici, algunes dades personals la transmissió de les quals és implícita en l'ús dels protocols de comunicació d'internet. Es tracta d'informació que no és obtinguda per ésser associada a interessats identificats, però que per la seva naturalesa podrien, mitjançant la seva elaboració o associació amb dades de tercers, permetre'n la identificació. Aquestes dades s'utilitzen amb l'exclusiva finalitat d'obtenir informació estadística anònima sobre l'ús del lloc web, així com també per controlar-ne el correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.


Llei i jurisdicció aplicable


Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola.
 
Contacte
info@ferrangarreta.com
M 616774441
Ferran Garreta
Orígens
Filosofia
Memòria i premis
Catàleg
Armadures
Reconstitució històrica
Cascs
Cuirasses
Gamberes
Complements
Escultures
Esmalts
Forja
Joieria
Arracades
Anells
Aliances
Braçalets
Penjolls i collarets
Joieria esmaltada
Joieria de l´antiguitat
Culte
Diversos
Restauració
Legal